Excursies op Bonaire

Naast alle bezienswaardigheden en sportieve activiteiten van het eiland valt er op Bonaire nog veel meer te doen. Zo kunt u het eiland verkennen per bus of per quad en zijn diverse boottochten mogelijk.

Eilandtour per bus

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Bij touringcarbedrijf Bonaire Fun Travel kunt u kiezen uit een Eilandtour, Ecotour of Zuidtour over het eiland. In moderne bussen, voorzien van airco en onder begeleiding van een gids, bezoekt u de bezienswaardigheden van Bonaire.

Quadrijden

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Voor het huren van een Quad is Bonaire Motorcycle Shop in Kralendijk het aangewezen adres. Een Quad is een vierwielig voertuig, zeer stabiel, eenvoudig te besturen, veilig en comfortabel om in te rijden. Onder deskundige leiding kunnen diverse touren over het eiland worden gemaakt.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Boottochten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Vanuit de haven van Kralendijk kunt u met een zeilboot van The Aquaspace Bonaire de zee op. Dit zeilschip heeft een onderwater observatiedek waarin u zich op 5 meter diepte in een reuzenaquarium waant. Het schip gaat onderweg enige tijd voor anker om u de gelegenheid te bieden tussen duizenden kleurrijke vissen te zwemmen. Informatie hierover krijgt u bij het toeristenbureau op Bonaire.